Renovering af badeværelse og køkken

Skal I have bygget et helt nyt badeværelse eller køkken i forbindelse med en tilbygning? Eller drømmer I om at få modernisereret og renoveret det eksisterende køkken eller badeværelse? Så er I kommet til det rette sted. Hos Total Byggeservice har vi mange års erfaring som murer, og vi kan gøre jeres ideer og drømme til virkelighed. I bestemmer helt selv alle de anvendte materialer, herunder også køkkenfabrikant.

Vi tilbyder både opsætning af nyt samt renovering af badeværelse og køkken for private og erhverv i blandt andet Haslev, Roskilde og Køge, men vi kører også gerne ud til kunder på resten af Sjælland, som har brug for vores professionelle ekspertise.

​​Vi udfører altid kvalitetsarbejde

Køkkenet er hjemmets hjerte, og det er derfor meget vigtigt, at I er glade og tilfredse med det endelige resultat. Køkkenet skal være et sted, hvor der er plads til hele familien, og hvor der ikke mindst er plads til at lave mad, bage og så videre. Det er derfor altafgørende, at det har en god indretning, så der er plads til det hele.

Badeværelset er et sted for afslapning og velvære, og fordi det er et vådrum, er det særligt vigtigt, at der ikke er en finger at sætte på det håndværksmæssige arbejde når der udføres renovering af badeværelse.

Vi er eksperterne, når det kommer til det håndværksmæssige arbejde, og I kan derfor være helt sikre på, at jeres modernisering eller renovering af badeværelse eller køkken er helt, som den skal være. Det er dog jer, der bor i huset, som ved præcist, hvordan I vil have det endelige resultat til at være. Derfor sørger vi løbende at inddrage jer i processen, så vi på den måde sikrer os, at I bliver glade for det endelige resultat i de næste mange år fremover.

Derfor skal I vælge os til renovering af badeværelse eller køkken

Der er mange fordele ved at vælge lige netop vores murerfirma til moderniseringen eller renoveringen af køkkenet eller badeværelset. Her kan blandt andet nævnes: 

  • ​Vi har mere end 50 års erfaring
  • Vi har bred erfaring inden for alle typer byggeopgaver
  • Vi bruger vores egne håndværkere, hvilket er din garanti for kvalitet og sammenhæng
  • Vi overholder altid alle vores aftaler
  • Vi er færdige til tiden​

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger af en lang række af forskellige faktorer. Det er derfor ikke til at give en konkret pris på forhånd uden at kende til opgavens omfang og jeres ønsker til det endelige resultat.

Prisen afhænger blandt andet af, hvor omfattende en badeværelse-renovering der er tale om, og om der skal bygges nye elementer, som for eksempel et nyt bad eller lignende. Derudover afhænger den endelige pris også af, hvor mange kvadratmeter der skal renoveres, og om der er tale om en lille eller en stor renovering.

En lille renovering kan for eksempel indebære udskiftning af fliserne på gulvet eller væggene. En stor renovering kan være en totalrenovering af badeværelset, hvor alt inventar og alle materialer bliver skiftet ud og erstattet med nogle nye og mere moderne materialer.

​Uanset hvad I har af særlige ønsker, kan I dog altid regne med at få en billig pris på det udførte arbejde hos os. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres mureropgave

I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I har behov for assistance i forbindelse med ideoplæg, tegninger eller rådgivning omkring mulighederne for jeres nye køkken eller badeværelse. 

Har I en konkret opgave, som I ønsker et uforpligtende tilbud på, står vi selvfølgelig også klar til at beregne en god pris.

I skal bare ringe til os på telefon 56 31 15 73 / 40 31 15 73 eller skrive til vores e-mail totalbyg@post11.tele.dk. Alternativt kan I også udfylde kontaktformularen her på siden.

Ønsker du..

at modtage et uforpligtende tilbud
​på godt håndværk?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

INFORMATION

Firmainfo​

TOTAL BYGGESERVICE

/Ellen Margrethe Christensen

CVR: 15302275

Adresseinfo​

Kontaktinfo​